Formular Petitii ONLINE

Stimați călători, este foarte important pentru noi să vă oferim posibilitatea de a comunica rapid si ușor.
Ne cerem scuze pentru orice nemulțumire apărută în relația cu noi, dar semnalarea acesteia ne oferă posibilitatea remedierii și asigurării unui transport eficient și de calitate.
Sesizările/reclamațiile/sugestiile primite vor fi supuse unor măsuri de cercetare și analiză detaliată a tuturor aspectelor semnalate, răspunsul, va fi comunicat petentului în termen de 30 zile de la data înregistrarii cererii.
In conformitate cu art.7 din Ordonanța nr.27/30.01.2002, privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor, toate datele sunt obligatorii, nefurnizarea datelor de indentificare (in special, nume, prenume și adresa de domiciliu/resedința) conduce la clasarea plângerii ca anonima.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu bună credință și în conformitate cu dispozițiile în vigoare, respectiv in conformitate cu  REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 (denumit in continuare GDPR), numai pentru realizarea scopurilor în care au fost colectate, respectiv, soluționarea petițiilor depuse.

Politica societatii Transurb S.A. privind prelucrarea datelor cu caracter personal conform REGULAMENTULUI GENERAL NR.679/2016 pentru protectia datelor cu caracter personal – privind tratarea PETITIILOR


    Mod de transmitere raspuns *