Închirieri

ANUNȚ ÎNCHIRIERE AUTOCARE

 

       Transurb S.A. oferă servicii complete de transport de persoane prin închirieri de autocare, pentru curse regulate speciale, ocazionale sau circuite turistice.

         Activitatea noastră consta în strategia de dezvoltare care situează în prim plan siguranța, confortul și respectul pentru călători, asigurându-va servicii de calitate la standarde ridicate. Societatea noastră deține toate autorizațiile, licențele si asigurările necesare prestării serviciilor de transport persoane, iar din punct de vedere tehnic, mașinile noastre asigura un transport confortabil și în siguranță.

           Serviciul de închiriere auto include deplasări atât în perimetrul municipiului Galați, cât și pe distanțe lungi, între două sau mai multe orașe, șoferul rămânând la dispoziție pe toată durata și traseul stabilit de dumneavoastră.

             Personalul nostru, foarte bine pregătit și instruit, având în portofoliu atestate de șoferi profesioniști, avize medicale și psihologice valabile, cazier judiciar și auto fără incidente, va asigura siguranța călătoriilor dumneavoastră.

      Oferta noastră de închiriere autocare este:

  • Autocar BOVA, cu 36 locuri;
  • Autocar MERCEDES, cu 48 locuri.

       Tariful practicat pe o distanta mai mică de 30 km este de 84 lei/oră, iar pentru distanțe mai mari, tariful, se va calcula în funcție de solicitările dvs. pe bază de deviz.

       Tarifele includ: asigurări, combustibil, taxe, rovinieta și timpul de așteptare al șoferului pe parcursul desfășurării diferitelor activități de către dumneavoastră.

          Pentru a răspunde cât mai prompt solicitărilor dvs. vă rugăm, să transmiteți cererea dumneavoastră cu cel putin 48 ore înainte de efectuarea cursei, cu specificarea datei, orei, adresa de preluare, mijlocul de transport pentru care optați.

        Factura se emite și se achită înainte de efectuarea fiecărei curse.

       Pentru relații suplimentare vă rugăm să ne contactați la telefon: 0236.460022, int.114 sau pe adresa de e-mail: transurbgl@gmail.com

      Modelul de cerere poate fi gasit aici: