Închirieri

S.C. TRANSURB S.A
Galați

Prezentare generală

TRANSURB S.A Galați oferă servicii complete de transport de persoane prin închirieri de autocare, pentru curse regulate speciale, ocazionale sau circuite turistice.

Activitatea noastră consta în strategia de dezvoltare care situează în prim plan siguranța, confortul și respectul pentru călători, asigurându-va servicii de calitate la standarde ridicate. Societatea noastră deține toate autorizațiile, licențele si asigurările necesare prestării serviciilor de transport persoane, iar din punct de vedere tehnic, mașinile noastre asigura un transport confortabil și în siguranță.

Personalul nostru, foarte bine pregătit și instruit, având în portofoliu atestate de șoferi profesioniști, avize medicale și psihologice valabile, cazier judiciar și auto fără incidente, va asigura siguranța călătoriilor dumneavoastră.

Serviciul de închiriere auto include deplasări în perimetrul municipiului Galați cu autocare de tip:

  • Autocar BOVA, cu 36 locuri;
  • Autocar MERCEDES, cu 48 locuri.
Tariful practicat pe o distanta pana în 30 KM este de 84,00 lei/oră fara TVA, tarif stabilit prin HCL nr.375/27.07.2017 la care se aplica IPC servicii la data contractarii serviciilor. Tariful, se va calcula în funcție de solicitările dvs. pe bază de deviz.

Tarifele includ:
  • asigurări;
  • combustibil;
  • taxe;
  • timpul de așteptare al șoferului pe parcursul desfășurării diferitelor activități de către dumneavoastră.
Factura se emite și se achită înainte de efectuarea fiecărei curse.


Pentru a răspunde cât mai prompt solicitărilor dvs. vă rugăm, să transmiteți cererea dumneavoastră cu cel putin 48 ore înainte de efectuarea cursei, cu specificarea datei, orei, adresa de preluare, mijlocul de transport pentru care optați.

Pentru relații suplimentare vă rugăm să ne contactați pe adresele de email: exploatare.transurb@gmail.com și transurbgl@gmail.com.

Modelul de cerere poate fi descărcat apăsând aici.